СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МАЗИЛКИ

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МАЗИЛКИ

Stroiglass е с дългогодишен опит в полагането на специализирани мазилки и декорации като най-популярни в последно време са Стуко Венециано, Травентино Романо.
                   За Бога, хора, изберете компетентните майстори!
Екипът ни предлага всякакъв вид шпакловки на достъпни цени за бедни и богати - с добро качество.
В случай, че стената е крива - ние използваме чист гипс за изправяне. Чистият гипс е много специфичен за работа - изисква професионални умения при нанасяне, което не всеки майстор умее да направи.
Следващият процес е финната шпакловка. Тя се прави от Колор кит; Шитрок. Нанасяме 1 или 2 слоя, след което се обработва (шкури) машинно с "жираф". Това е подготовката за латекс. Има определени видове латекс (Sikkens, Oikos, Levis), за които предварително заглаждаме стените машинно под прожекторна светлина, защото те не подлежат на корекции след нанасянето им. Много от големите стриотелни фирми пропускат този важен процес, тъй като работата е изключително специфична, а те почти нямат добре подготвени кадри.
В нашият екип финната шпакловка и латекс се изпълнява от жени, при това висококвалифицирани.
За да се чувствате комфортно и още по-уютно (освен латекс) изработваме и специализирани декоративни мазилки, които имитират мрамор или камък - като детайл във Вашия дом, офис, магазин. И в този процес жените са част от екипа ни - като по-отговорни и всеотдайни от майсторите...

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time

Обади се